Proiecte noi pentru 2023

November 21, 2022

2023 se anunță un an plin în evenimente și deja am început să îmi fac calendarul (ca în fiecare noiembrie-decembrie… programăm pentru mai târziu/mai devreme – în funcție de perspectivă). Am să le iau one step at a time, ca să nu dau tot din casă și să vă bulversez cu informații 🙂 

Mijlocul de noiembrie a adus două vești bune de la Administrația Fondului Cultural Național (AFCN), care va finanța două proiecte a două asociații cu care sunt mai mult decât bucuroasă să colaborez din nou. 

Unul dintre proiecte, (A)CASĂ, va fi produs de prietenii de la Pro Teatru, Zalău. Proiectul reprezintă un spectacol de teatru care va fi creat, repetat, jucat de o echipă de vis formată din Adina Lazăr, Andreea Tecla, Darius Prodan, Dan Boldea, Christian Har, Pamela Iobaji, Cristina Bordeanu, Ana Turos și, evident, subsemnata. 

Celălalt proiect, pe numele lui MUZEUL FRUSTRĂRILOR, implementat de frații de la Create.Act.Enjoy a pornit de la o idee a actriței Andreea Șovan. Ca să prindă viață, ne-am adunat (deocamdată) oameni faini: Șovan (însăși), alături de Adina Lazăr și cu mine, Diana Moga, Diana Buluga, Raluca Bugnar, Ioana Ofelia, Alina Bradu-Pintea. Alți colaboratori vor fi anunțați pe parcurs. 

Stay tuned! More to come soon 😉

 

Leave a Reply