#BackToSchool: Întâlniri și workshop-uri cu elevi și studenți în octombrie 2023

October 1, 2023

În luna octombrie 2023, platforma AMteatru (București) organizează o serie de lecturi și dezbateri pe tema dramaturgiei contemporane românești. Sunt mai mult decât bucuroasă să mă aflu printre invitații acestor întâlniri cu elevii de liceu.  Serile de lectură se vor desfășura în perioada 15 septembrie – 15 octombrie, la Casa Madrigal (Dealul Mitropoliei 11).  Proiectul Seri de lectură AMteatru este realizat de Asociația Sănătate prin Arte, finanțat de Ministerul Culturii, prin programul ACCES 2023. Invitații confirmați până în acest moment sunt: Mihaela Michailov, Alexandru Ivănoiu, Ilinca Prisăcariu (2 octombrie), Theo Herghelegiu, Ștefan Caraman, Alexandra Felseghi, Alexandra Badea (7 octombrie), Mihai Ignat, Ionuț Sociu (8 octombrie), Marilena Dumitrescu, Gianina Cărbunariu (9 octombrie).

Mai multe informații aici.

Tot în octombrie, începând cu data de 13, la sediul Create.Act.Enjoy (str. Bisericii Ortodoxe 14, Cluj-Napoca), alături de artista vizuală Alina Bradu-Pintea, voi susține atelierul De la – la +. Atelier de explorare a frustrării prin scriitură creativă și arte vizuale. Întâlnirile în cadrul atelierului sunt dedicate studenților și fac parte din proiectul MUZEUL FRUSTRĂRILOR, organizat de Asociația Create.Act.Enjoy și co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național (AFCN). Mai multe informații despre activitățile din programul ce se desfășoară în perioada 30 septembrie – 19 noiembrie se pot afla de pe pagina oficială de Facebook Create.Act.Enjoy.

Așa că, dacă ești elev de liceu în București, sau proaspăt student în Cluj-Napoca, te aștept la aceste întâlniri programate în octombrie 🙂 

Leave a Reply