Înscrieri deschise la Atelierul de Scriere Creativă- Sesiunea Martie/Aprilie

February 7, 2019

Înscrierile pentru sesiunea martie-aprilie a atelierului de scriere creativă încep de astăzi, 7 februarie. Odată cu primăvara, fă-ți un cadou special pentru minte și suflet și vino să ne întâlnim!

Atelierul de scriere creativă este un atelier practic și interactiv, dedicat tuturor celor pasionați de scris și lectură. Fiecare întâlnire oferă atât un suport teoretic, cât și jocuri și exerciții prin care participanții vor învăța despre elementele de bază care construiesc un story reușit: univers, imagine, personaj, conflict, structură ș.a. Mai mult decât o imagine de ansamblu a scrierii creative, cele șase întâlniri sunt ideale pentru stimularea creativității prin asimilarea unor tehnici care se pot aplica pe viitor și în alte domenii. Pornind de la convingerea că oricine poate spune o poveste (de multe ori comunicăm întâmplări din viața noastră sau a celor din jur, folosindu-ne instinctual de o tehnică a creării suspansului, de exemplu), atelierul încurajează scrierea colaborativă dintre participanți, având posibilitatea unei prezentări cu public, la final.

Datele celor șase întâlniri sunt: 7 martie, 14 martie, 21 martie, 28 martie, 4 aprilie și 11 aprilie 2019– între orele 19-21 la Cafeneaua Doamna T (str. Napoca 10, Cluj-Napoca). Costul atelierului (6 ședințe) este de 350 de lei.

Dacă ți-am trezit interesul, nu mai sta pe gânduri! Formularul de înscriere se completează foarte repede și poate fi accesat AICI.

Pentru informații suplimentare, click AICI

Leave a Reply